A Manor csak jövőre mutatja be új versenygépét - F1VILÁG.HU

A Manor csak jövőre mutatja be új versenygépét

HIRDETÉS

A Manor úgy tűnik, hogy csak jövőre veti be új versenyautóját, ugyanis már nincs elég ideje az új fejlesztések tesztelésére az idei szezon végéig.


A Manor úgy tűnik, hogy csak jövőre veti be új versenyautóját, ugyanis már nincs elég ideje az új fejlesztések tesztelésére az idei szezon végéig.

Azt követően, hogy az utolsó pillanatban megmenekült a totális csőd szélétől, a Manor engedélyt kapott, hogy a tavalyi autója egy módosított változatával álljon rajthoz és bár úgy volt, hogy a szezon során bemutatja új karosszériáját, minden jel arra mutat, hogy ez nem fog megtörténni idén.

„A terv az volt az év elején, hogy komolyabb fejlesztéseket mutatunk be mind a karosszéria, mind a motor terén 2015-ben, azonban azzal, hogy elkezdtünk új embereket alkalmazni, egyre kevésbé tartottuk fontosnak azt, hogy ezeket sürgessük, és sokkal inkább előnyösnek tűnik, hogy a fejlesztéseinket jövőre vessük be” – mondta a Manor sportigazgatója, Graeme Lowdon.

„A fejlesztések üteme jól halad, de nem sürget minket semmi. Meggyőződésünk, hogy az új autó komoly előrelépés lesz elődjéhez képest. Most következnek a tengerentúli versenyek, ezért azt gondolom, hogy túlságosan kemény lenne még idén bevetni az új versenygépet.”

A Manor az utóbbi időben elkezdte újraépíteni csapatát, sikerült megszereznie a Mercedes korábbi technikai igazgatóját, Bob Bellt, ráadásul elég jó eséllyel pályázik arra, hogy jövőre Mercedesre cserélheti Ferrari erőforrását, ami szintén dobhat a teljesítményükön.

A kiscsapat az idei év hátralévő versenyein is bemutat néhány újítást, azonban azok csak a jövő évi autón fogják kifejteni maximális hatásukat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!