A McLaren erős teljesítményre számít az év második felében - F1VILÁG.HU

A McLaren erős teljesítményre számít az év második felében

HIRDETÉS
Optimistán várja a 2022-es Forma-1-es idény második felét a McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl. A szakember reméli, továbbra is képesek lesznek harcolni a konstruktőri 4. helyért.
Lando Norris, McLaren MCL36

A wokingi gárda ugyan elveszítette ezt a pozíciót az Alpine-nal szemben a nyári szünet előtt, Andreas Seidlt bizakodással töltötte el az a teljesítmény, amit a Magyar Nagydíjon látott csapatától. A szakember szerint az, hogy ilyen jó teljesítménnyel vonulhattak el a nyári pihenőre, mindenképpen lendületet adhat nekik a szezon második felére.

„Látva azt, hogy hogyan is álltunk a teljesítmény tekintetében Magyarországban, ahol egyértelműen mi voltunk a negyedik leggyorsabb csapat, igen, ez biztató számomra” – mondta a szakember. „Jól zártuk a szezon első felét… hiszen nem felejtettük el azt, hogy hogyan kezdtük az idényt, gondjaink voltak a fékekkel, a bahreini versenyhétvégén a mezőny végén csatáztunk.”

„Ezt követően erősen tudott reagálni a csapat, amivel szintén nagyon elégedett vagyok. Azt gondolom, a mi részünkről minden adott ahhoz, hogy erősen teljesítsünk az idény második felében, és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy harcban maradunk a konstruktőri 4. helyért.”

A McLaren jelenleg az 5. helyet foglalja el a csapatok versenyében, mindössze 4 ponttal lemaradva az Alpine-tól.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!