A McLarennél folytatja a Ferraritól távozó kulcsember? - F1VILÁG.HU

A McLarennél folytatja a Ferraritól távozó kulcsember?

HIRDETÉS
Sajtójelentések szerint a McLaren csapatánál folytatja Forma-1-es pályafutását a Ferrarinál eddig kulcsemberként dolgozó David Sanchez.
Oscar Piastri, McLaren MCL60, leads Charles Leclerc, Ferrari SF-23, in the pit lane

A francia szakember éveken át vezető pozícióban tevékenykedett a Ferrarinál, az elmúlt szezonokban pedig tulajdonképpen ő felelt a Forma-1-es versenyautók tervezéséért és fejlesztéséért. Távozásáról csütörtökön számolt be lapunk is, olasz sajtóhírek szerint pedig már azt is tudni lehet, hogy hol folytatja a jövőben!

Bár ahogyan az a Forma-1-ben lenni szokott, Sanchez jó ideig még felmondási idejét tölti, a Sky Italia viszont úgy tudja, a McLarennél tevékenykedhet majd a jövőben.

Úgy hírlik, Sanchez távozásának nincs köze ahhoz, hogy a Ferrari a várakozásokon alul teljesített a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, az istállót korábban irányító, jelenleg pedig a Forma-1 elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedő Stefano Domenicali viszont azt mondja, a maranellóiaknak rendezni kell soraikat.

„Azt mondani, hogy ’mi vagyunk a Ferrari’, már nem elég” – mondta a szakember. „Most dolgozniuk kell a gyenge pontjaikon, hogy fejlődjenek anélkül, hogy tipikus olaszok és emocionálisak legyenek. Csak eltökéltséggel lehet kikeveredni a nehéz helyzetekből.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!