Portugál Nagydíj

A Williams felkészült az indiai hétvégére

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Williams felkészült az indiai hétvégére

Kíváncsian várják a hétvégi Indiai Nagydíjat a Williams F1-es csapatának versenyzői: Rubens Barrichello otthon, Pastor Maldonado pedig a csapat grove-i főhadiszállásán készült fel a rá váró kihívásra.


Kíváncsian várják a hétvégi Indiai Nagydíjat a Williams F1-es csapatának versenyzői: Rubens Barrichello otthon, Pastor Maldonado pedig a csapat grove-i főhadiszállásán készült fel a rá váró kihívásra.

Barrichello a Williams hivatalos weboldalának nyilatkozva elárulta, mindig szeretett volna eljutni Indiába, így most egy nagyszerű élmény vár rá.

„Soha nem jártam még Indiában, és mivel a pálya új, felkészülés gyanánt az otthoni szimulátorommal játszottam, hogy megismerjem a vonalvezetést” – mondta a veterán versenyző.

„Nagyon várom már a versenyt, hiszen teljesen más hétvége vár ránk kultúra szempontjából. Mindig szerettem volna eljutni Indiába, szóval ez most egy nagyszerű lehetőség számomra, hiszen megismerhetem az országot, és ráadásul azt csinálhatom, amit szeretek: F1-es autót vezethetek.”

Csapattársa, Pastor Maldonado hozzátette, egyértelműen a malmára hajthatja a vizet, hogy a mezőny egyik tagja sem versenyzett még az Új-Delhi közelében megépült pályán.

„Szerintem India mindenki számára nagyon izgalmas lesz” – fogalmazott az idei év egyik újonca.

„Még nem jártam itt korábban, szóval már alig várom. Mindig izgalmas új helyen versenyezni, új dolgokat megtapasztalni. Ez a Forma-1 egyik nagy előnye – olyan helyekre repít el, ahol korábban még soha nem jártál.”

„A pálya maga jónak tűnik, és minden versenyző számára újdonság lesz. Most az egyszer mindannyian nulláról indulunk majd.”

Maldonado emellett elmondta, csapattársával ellentétben ő Grove-ban, a Williams főhadiszállásán dolgozott a szimulátorral, így úgy érzi, jól felkészült a hétvégi viadalra.

„Az elmúlt héten voltam a gyárban, ahol a mérnökeimmel együtt a szimulátorban dolgoztunk, szóval úgy érzem, a lehető legjobban felkészültem a versenyhétvégére.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!