Friss hírek

Alonso harmadszor is bajnok lehet?

Fernando Alonso (ESP) Renault F1 Team.
Formula One Testing, Tuesday 15th December 2020. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE.
Fernando Alonso pályafutása harmadik világbajnoki címét is megnyerheti a Forma-1-ben – ezt mondja honfitársa, Pedro de la Rosa.

A spanyol pilóta idén a Renault – illetve új nevén Alpine – színeiben tér vissza a száguldó cirkuszba. Alonso kétévnyi kihagyás után lesz újra állandó tagja az F1-es mezőnynek.


„Fernando imádja a Forma-1-et. Az elmúlt néhány év, amit a Forma-1-en kívül töltött, megtanította számára értékelni a sportot, szóval a visszatérése alapvetően számára, illetve az F1 számára is pozitívum” – mondta Pedro de la Rosa a Movistar televíziónak.

A 49 esztendős ex-versenyző azt mondja, Alonso visszatérése feltüzelte Spanyolországot.

„Újabb világbajnoki címet nyerhet, ez pedig nagy izgalmat generált. A visszatérése előtt minden egy kicsit szomorú volt. Az embereket nem érdekelte a Forma-1, hiszen nem volt olyan spanyol, aki nyerhetett volna.”

A spanyolok egyébként amiatt is izgatottak lehetnek, hogy Carlos Sainz 2021-ben a Ferrari színeiben folytatja F1-es pályafutását.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!