Alonso menedzserével kávézgatott Toto Wolff - F1VILÁG.HU

Alonso menedzserével kávézgatott Toto Wolff

A korábbi Forma-1-es csapatfőnökkel, a Fernando Alonso pályafutását is egyengető Flavio Briatoréval kávézgatott a minap a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff.

Mindez persze nem lenne szokatlan, hiszen a két üzletember kiválóan ismeri egymást, és jó kapcsolatot is ápolnak, a Briatore által most közzétett fotó azonban csak olajat öntött a tűzre azzal kapcsolatban, hogy Fernando Alonso jövőre esetleg a Mercedesnél folytathatja Forma-1-es pályafutását.

Az idei szezont követően ugyanis Lewis Hamilton távozik a német istállótól, helyére pedig a következő hónapokban próbál ideális jelöltet találni a Mercedes vezetősége. Ne legyenek kétségeink, Briatore és Wolff között biztosan beszédtéma volt a versenyzőkérdés, de vajon tényleg lehet esély arra, hogy Alonso 2025-re az ezüstnyilakhoz szerződjön?

Egy biztos, Alonso igyekszik lojális maradni jelenlegi csapatához, az Aston Martinhoz: a minap újságírói kérdésre a téma kapcsán azt válaszolta, ha döntést hoz arról, hogy folytatja-e a versenyzést a következő években, először biztosan a brit csapattal egyezkedik a folytatásról.

A spanyol versenyző második szezonját kezdi meg idén az Aston Martinnál, jelenleg érvényes szerződése 2024 végéig szól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Flavio Briatore (@briatoreflavio) által megosztott bejegyzés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!