Friss hírek

Alonso: Räikkönen a pályán kívül teljesen más arcát mutatja

2014-ben a Ferrarinál csapattársa volt Kimi Räikkönennek Fernando Alonso, aki a Szaúd-Arábiai Nagydíj csütörtöki médianapján nyilatkozott úgy, szerinte a finn egy „nagyon jó ember”, aki a pályán kívül teljesen más arcát mutatja.

Räikkönen a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon elköszön a Forma-1-től, így természetesen újságírók megkérték volt csapattársait, néhány szóban jellemezzék a 2007-es év legjobbját.

Fernando Alonso egy évig versenyzett a „Jégember” oldalán, és szerinte a finn pilóta nagyon fog hiányozni a Forma-1-ből.

Hirdetés
 

„Szerintem Kimi hiányozni fog a Forma-1-ből. Nagyon kedvelem őt, ahogy a maga módján imádja a sportot, és olyan sok évig itt volt a Forma-1-ben” – mondta a spanyol.

„Azt gondolom, ő mindig nagyon őszinte, és én nagyon kedvelem Kiminek ezt a tulajdonságát. Azt hiszem, a pályán kívül talán le is vetkőzi a ridegségét, a „Jégembert”, és egy nagyon jó ember lakozik benne, akivel időről időre találkozik az ember a pályán kívül.”

„Össze szoktunk futni repülőtereken, éttermekben, olyan helyeken, melyekre nem a paddock környezete jellemző, és Kimi ilyenkor más ember. Ahogy mondtam, a Forma-1 számára kiemelkedő figura, és hiányozni fog, mert van egyfajta karaktere, és más, mint a többiek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso: Räikkönen a pályán kívül teljesen más arcát mutatja
Russell és Norris támogatják a kevesebb edzést
Sainz: Nagyon le vagyunk maradva a Red Bulltól, de legalább tudjuk, mi a gond
Hamilton: Az egész év a felzárkózásról szólhat számunkra
Évtizedes tradíciót tiltanak be a Forma-1-ben

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!