Költségplafon-ügy

Az Aston Martin szerette volna, ha Vettel marad 2023-ra

Az Aston Martin Forma-1-es csapata azt szerette volna, ha Sebastian Vettel legalább még egy szezonra velük marad – erősítette meg az istálló tulajdonosa, Lawrence Stroll.

Vettel csütörtökön, a Magyar Nagydíj előtt jelentette be, a 2022-es szezon végén szögre akasztja sisakját, és távozik a Forma-1-ből. A királykategória egyik legeredményesebb versenyzője döntését azzal indokolta, szeretne több időt tölteni a családjával, és új kihívásokat keresni életében.

Pedig csapata, az Aston Martin elkötelezett volt a német pilóta mellett – minderről az istálló tulajdonosa, Lawrence Stroll beszélt.

Hirdetés
 

„Szívből szeretnék köszönetet mondani Sebastiannak azért a nagyszerű munkáért, amit az Astonért végzett az elmúlt másfél évben” – mondta az üzletember. „Mi világossá tettük számára, hogy szeretnénk folytatni vele jövőre, de végül azt tette, amit jónak látott a saját, illetve családja szempontjából, és természetesen tiszteletben tartjuk mindezt.”

„Volt néhány fantasztikus versenye nálunk, a színfalak mögött pedig tapasztalata és szakértelme a mérnökökkel való közös munkában rendkívül értékes volt számunkra. Minden idők egyik legjobb Forma-1-es versenyzője, és kiváltság, hogy vele dolgozhattunk.”

„A folytatásban még velünk fog versenyezni, egészen a 2022-es Abu Dhabi Nagydíjig, ami a 300. nagydíja lesz majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az Aston Martin szerette volna, ha Vettel marad 2023-ra
Számoljunk: Így lehet Verstappen világbajnok hétvégén!
Ferrari: A „kis” túlköltekezés is körönként fél másodperces előnyt jelenthet!
A Mercedes gyárában sorakoznak fejlesztések, de az autóra nem kerülhetnek fel

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!