Az F1 továbbra is kiáll az egyenlőség mellett, de eltűnik a szivárvány-szimbólum - F1VILÁG.HU

Az F1 továbbra is kiáll az egyenlőség mellett, de eltűnik a szivárvány-szimbólum

HIRDETÉS
2021-ben is folytatja #WeRaceAsOne, azaz #EgykéntVersenyzünk nevű kampányát a Forma-1, a szivárványos brandet azonban idén már nem láthatjuk a királykategória versenyein.
JULY 05: Mercedes F1 Team Member, Charles Leclerc, Ferrari, Race winner Valtteri Bottas, Mercedes-AMG Petronas F1 and Lando Norris, McLaren pose with a End Racism TShirt on the podium during the Austrian GP on Sunday July 05, 2020. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

A száguldó cirkusz 2020-ban indította útjára kampányát, mellyel a társadalom két aktuális problémájára, a koronavírus-járványra, valamint az egyenlőtlenségre igyekezett felhívni a figyelmet.

A kampány jelképéül a szivárvány-emblémát választották, mellyel a közvetítések során is találkozhattak a rajongók, és a versenyautókra is felkerült.

A rasszizmus elleni küzdelem jegyében a mezőny összes tagja kiállt, kampányát pedig a Forma-1 2021-ben is folytatni szeretné. Bár a koronavírus-járvány továbbra is komoly problémát jelent szerte a világban, a száguldó cirkuszban a fenntarthatóságra, a sokszínűségre, a befogadásra és a közösségre helyezik a hangsúlyt. A szivárvány-szimbólumot viszont a 2021-es idénytől kezdve már nem használják az F1-ben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!