Friss hírek

Bahrein koronavírus elleni oltást ajánlott fel az F1-es résztvevőknek

A Bahreini Királyság felajánlotta, hogy a Forma-1-es teszten, valamint a Bahreini Nagydíjon résztvevőknek felajánlja a koronavírus elleni oltást.

A szezon előtti teszt március 12-14-ig tart majd Bahreinben, az idény első versenyét pedig március 26-28-ig tartják majd. 

Jelenleg a világon Bahrein áll az élen a beoltottságot illetően: a népesség 9 százaléka már megkapta a vakcinát. A Forma-1-es személyzet három hétig tartózkodik majd a királyságban a teszt, valamint a verseny miatt, ezért most bejelentették, hogy felajánlják számukra a koronavírus elleni Pfizer vakcinát.

Kifejtették továbbá, hogy nem csupán a Forma-1-es eseményen terveznek hasonlót, hanem „a királyság főbb eseményein, önkéntes alapon, ahol az ütemterv ezt lehetővé teszi, és hozzáadott előnyöket nyújt a résztvevők és a lakosság számára.”

„A Forma-1 idei ütemterve miatt, a tesztet beleértve, a legtöbben három hétig Bahreinben lesznek a verseny előtt. Ez egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy vakcina formájában további védelmet nyújtsunk azok számára, akik szeretnék.”

A Forma-1 szóvivője azonban megerősítette, hogy „nem tervezzük, hogy utazócsoportként oltjuk be magunkat az Egyesült Királyság által létrehozott, egészségügyi rendszeren keresztül bevezetett oltásprogram előtt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!