Friss hírek

Barrichello hosszabbítana a Williamsszel

Készen áll arra, hogy meghosszabbítsa idei év végén lejáró kontraktusát a Williams istálló veterán versenyzője, Rubens Barrichello.


Készen áll arra, hogy meghosszabbítsa idei év végén lejáró kontraktusát a Williams istálló veterán versenyzője, Rubens Barrichello.

A brazil pilóta az Autosport című brit szaklapnak nyilatkozva elárulta, a csapaton belüli átszervezések, valamint a grove-i gárda legutóbbi bejelentése – miszerint 2012-től a Renault erőforrásait használják majd a világbajnoki sorozatban – arra sarkallja, hogy továbbra is a Williamsnél maradjon.

„A célom mindig is az volt, hogy vezessek jövőre, és még az után is” – mondta Barrichello.

„Jól látják, hogy nagyon keményen dolgozom. Még a fogyásra is képes vagyok. A határig hajtom a csapatot. Az autó nem jó, de továbbra is motivált vagyok. Szóval mindent megkapnak tőlem.”

„Jó látni, hogy változnak a dolgok, mert mindenki borzasztó lelkes. Természetesen versenyezni akarok jövőre is, és remélhetőleg velük tehetem ezt meg.”

A Williams elnöke, Adam Parr elhintette, ők maguk is elégedettek a brazil versenyző teljesítményével, és szeretnék megtartani őt a jövő évre.

„Nagyon szívesen folytatnám vele a következő szezonban” – mondta a szakember.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek