Barrichello reméli, hamarosan eldől a sorsa

A veterán idén 19. szezonját teljesíti a Forma-1-ben, ám nagyon úgy tűnik, hogy jövőre már nem a Williamsnél folytatja pályafutását, miután a grove-i gárda Kimi Räikkönen szerződtetésére törekszik, amennyiben pedig a finn mégsem tér vissza, úgy Adrian Sutil lehet Pastor Maldonado csapattársa.

„Őszintén szólva jó lenne tudni még Interlagos előtt, mi a helyzet. Nem hiszem, hogy a brazíliai lesz az utolsó versenyem. Az indiai hétvégén egy kicsit jobban megértettük a szituációt. Megértettem, mi tart olyan sokáig, és sajnos várnunk kell bizonyos tekintetben.”

„Nem hiszem, hogy Interlagosban futom utolsó versenyem. Értem a késedelem okát, és most egy kicsit tovább kell várnunk.”

Optimizmusa ellenére a 320 versenyt maga mögött tudó brazil természetesen rendelkezik B-tervvel: „100 százalékig versenyezni akarok jövőre. Ha viszont nem sikerül, akkor is 100 százalékos lehetőségeim lesznek a másik oldalon. Sokan mondták már nekem – köztük Luciano Burti és Olivier Panis is -, hogy a Forma-1 utáni élet talán még ennél is jobb.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!