Barrichellót nem érdeklik a szóbeszédek

Nem foglalkozik a menesztésével kapcsolatos pletykákkal a Williams istálló versenyzője, Rubens Barrichello, aki mindent megtesz azért, hogy jövőre is versenyezzen a Forma-1-ben.


Nem foglalkozik a menesztésével kapcsolatos pletykákkal a Williams istálló versenyzője, Rubens Barrichello, aki mindent megtesz azért, hogy jövőre is versenyezzen a Forma-1-ben.

Legutóbb Kimi Räikkönent és Adrian Sutilt hozták összefüggése a grove-i gárdával: a két versenyző állítólag a csapat gyárába is ellátogatott nemrégiben, noha utóbbi sofőr tagadta ezt, és kijelentette, jövőre is szeretne a Force Indiánál maradni.

Barrichello az Autosport című brit szaklapnak nyilatkozva elmondta, nem érdeklik a pletykák, kizárólag a versenyzésre összpontosít.

„Most van itt a pletykák ideje, nincs mit tenni ez ellen” – mondta a veterán.

„Bármit is mondanak rólam, nem igaz, így nem hagyatkozhatok más versenyzőkkel kapcsolatos információkra sem. Amikor találkozom a családommal, őrült dolgokat kérdeznek tőlem, melyeket a sajtóban olvastak.”

„Az viszont nyilvánvaló, hogy versenyezni akarok jövőre. Ez a lényeg. Úgy érzem, jobban felkészültem, mint bármikor korábban.”

Barrichello hozzátette, nagyon szeretne jelenlegi csapatánál maradni, hiszen úgy érzi, együtt komoly fejlődést érhetnek el 2012-ben.

„A Williams sajnos még nem adott nekem jó autót, és az előrelépés érdekében muszáj lenne együtt maradnunk, hogy egy jó, egy jobb autóval álljunk elő jövőre.”

„Rengeteg dolog van változóban, és minél kevesebb minden változik versenyzői oldalon, annál több lehetősége lesz egy csapatnak. Remek példa erre a Ferrari – ők jobban csinálják, mert ha jó versenyzőik vannak, akkor folytatni tudják.”

„19 fantasztikus évet töltöttem el az F1-ben, és szeretném, ha meglenne a huszadik is. Ha minden jól megy, meg is lesz.”

Räikkönenen és Sutilon kívül egyébként Bruno Sennát és Giedo van der Gardét is összefüggésbe hozták a brit csapattal.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!