Bottas: Elbuktam az idei célomat - F1VILÁG.HU

Bottas: Elbuktam az idei célomat

HIRDETÉS
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője boldog volt az Amerikai Nagydíjon megszerzett győzelme miatt, azonban az idei szezon miatt kissé csalódott.
AUSTIN, TEXAS - NOVEMBER 02: Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10 during the 2019 Formula One United States Grand Prix at Circuit of the Americas, on November 02, 2019 in Austin, Texas, USA. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

Lewis Hamilton megszerezte hatodik világbajnoki címét az Amerikai Nagydíjon, így csapattársának, Bottasnak a következő két versenyre nem maradt esélye arra, hogy megszerezze a vb-trófeát. 

Bottas magabiztos hétvégét zárt Austinban – az időmérő után a versenyt is megnyerte úgy, hogy a pályán kellett megküzdenie csapattársával. 

„Ez egy remek győzelem, nagyon jó érzés, már tegnap óta nagyon jól éreztem magam az autóban. Erős volt a tempónk, és ez volt az egyetlen dolog, amire koncentráltam a hétvége során. De nem volt elég, Lewisé lett a bajnoki cím” – mondta a finn a futamot követően. 

„Nem voltam biztos benne, hogy melyik stratégia lesz a jobb, de jó volt a tempónk ahhoz, hogy működjön a két kiállás.”

Nagy gratuláció Lewisnak. Én elbuktam az idei célomat, de mindig van következő év. Ő megérdemelte, erős szezont teljesített.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!