Friss hírek

Csigolyatöréssel “megúszta” a brutális bukást az F3-as versenyző

A szombat délelőtti F3-as versenyen repült hatalmasat, majd zuhant a pályaszéli védőkorlátnak Alex Peroni, aki csigolyatörést szenvedett. Ebből fakadóan, a holnapi versenyen nem fog rajthoz állni.

A múlt heti F2-es tragédiát követően, Monzában is egy horrorisztikus baleset borzolta a kedélyeket, ezúttal a F3-ban. A Campos Racing versenyzője, Alex Peroni a Parabolica-kanyarban csúszott le az ideális ívről, az aszfaltozott bukótérben elhelyezett „hurka” pedig a levegőbe repítette a papajasárga autót, ami végül a korlát tetején állt meg.

Szerencsére a 19 éves versenyző önerőből ki tudott szállni a rommá tört autóból. Először az orvosi központba, majd onnan egy Monzához közeli kórházba szállították, ahol csigolyatörést diagnosztizáltak az ausztrál pilótánál.

Hirdetés
 

Peroni a következőt írta közösségi oldalára az eset után:

Ez nagyon nagy bukás volt. Jelenleg a kórházban tartózkodom, törött csigolyával. Nem tudom, hogy a felépülésem meddig fog tartani, de bízok benne, hogy mihamarabb visszatérhetek az autóba. Köszönet mindenkinek az üzenetekért és a támogatásért, nagyon nagyra értékelem

Peroni értelemszerűen kihagyja a vasárnapi második futamot, sőt, az évzáró Orosz Nagydíjon való indulása is erősen kérdéses egyelőre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Csigolyatöréssel “megúszta” a brutális bukást az F3-as versenyző
Így reagált Leclerc Binotto távozásának hírére
Hivatalos: Binotto távozik a Ferrari csapatfőnöki posztjáról!
McLaren: A Red Bull remek lehetőséget kínálhat Ricciardónak a visszatérésre!
Tükrök helyett kamerák? Az F1 még nem mondott le az ötletről!
Binottót több F1-es istálló is megkörnyékezte

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!