Friss hírek

Dühös az Alpine főnöke: Alonso és Ocon is cserben hagyta a csapatot!

Komoly kritikával illette mindkét versenyzőjét, Esteban Ocont és Fernando Alonsót is az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer.

A két versenyző a Brazil Nagydíj szombati sprintfutamán pontszerző helyekért harcolhatott, a versenyen azonban két alkalommal is összeütköztek egymással, melyet követően Alonso élesen bírálta Ocont. A célegyenesben történt koccanás miatt az Alpine párosát be is hívatták a versenybírók, akik végül előbbi versenyzőt 5 másodperces időbüntetéssel sújtották.

Ocon így a vasárnapi versenyt a 17., Alonso pedig a 18. helyről kezdheti csak meg. Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke a sprintfutam után arról beszélt, jobb munkát vár versenyzőitől a versenyen.

Hirdetés
 

„Őszintén szólva Estebannak és Fernandonak is jobb munkát kell végeznie azért, hogy megfeleljen a csapat minden tagja által nyújtott fantasztikus erőfeszítésnek – mindezt úgy, hogy elkerülik a pályán való incidenseket, és a csapat teljesítményének lerontását” – mondta a szakember. „Ma mindkét versenyzőnk cserben hagyta a csapatot. Többet várok tőlük vasárnap, amikor is mindent meg kell tenniük azért, hogy visszaszerezzenek néhány pontot a bajnokság miatt.”

„Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy olyan helyzetben megyünk Abu Dhabiba jövő hétvégén, melynek köszönhetően elérhetjük céljainkat.”

Az Alpine jelenleg is nagy csatában van a konstruktőri 4. helyért a McLarennel: a francia istálló jelenleg 5 pontos előnyben van az összetettben a wokingiakkal szemben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Dühös az Alpine főnöke: Alonso és Ocon is cserben hagyta a csapatot!
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!