Ecclestone: Hamilton igazán elmehetett volna a gálára... - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Hamilton igazán elmehetett volna a gálára…

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint nem volt szép a Mercedestől, hogy sem Toto Wolff, sem Lewis Hamilton nem jelent meg a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) csütörtöki díjátadóján.

A német istállót James Allison technikai igazgató képviselte, rajta kívül pedig ott volt az egyéni pontversenyben 3. helyet szerző Valtteri Bottas is.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton viszont nem ment el az eseményre, mint ahogy Toto Wolff sem – feltehetően a múlt vasárnapi, abu dhabi események miatt.

Bernie Ecclestone viszont részt vett a gálán feleségével, Fabiana Fosival.

„Nagyon-nagyon meglepett a Mercedes hozzáállása, mert soha nem láttam őket így viselkedni” – mondta Ecclestone.

„Nyilván, ha veszít az ember, nem olyan boldog, mint a győztes. De mégis viselkedni kell valahogy, és ők nem úgy viselkedtek. És az is, hogy nem jöttek el a gálára… Sokan fektettek munkát ebbe, mások rengeteg időt és energiát áldoztak az eseményre, és ezt nem elismerni…”

Ecclestone hozzátette, Hamilton is tiszteletét tehette volna Párizsban.

„Nem fájt volna neki, ha eljön. Előállt valami kifogással, hogy nem lehet itt, de szerintem senki sem hiszi el. Mert 22 futamon ott tudott lenni, szóval szerintem fektethetett volna energiát abba, hogy eljön ide is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!