Friss hírek

Egyre biztosabb: Halasztani kell az F1-es Ausztrál Nagydíjat

Alfa Romeo Racing, logistic  during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2020 from March 13 to 15, 2020 on the Albert Park Grand Prix Circuit, in Melbourne, Australia - Photo Antonin Vincent / DPPI
A legfrissebb sajtóhírek szerint egyre biztosabb, hogy halasztani kell a 2021. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat első versenyét, az Ausztrál Nagydíjat.

Az új idény március 21-én rajtolna el Melbourne-ben, ám ahogyan arról az F1Világ.hu nemrég már beszámolt, fennáll a veszélye annak, hogy a koronavírus-járvány miatt az ausztráliai futamot nem tudják megtartani.

Hétfőn a Motorsport.com című szaklap számolt be arról, szinte biztos, hogy el kell halasztani a márciusra tervezett Ausztrál Nagydíjat, az országban ugyanis továbbra is nagyon szigorú beutazási szabályok vannak érvényben a koronavírus-járvány miatt.

A lap szerint a versenyt az év második felére halaszthatják.

Az Ausztrál Nagydíj elnapolása azt jelenti, hogy az idei Forma-1-es idény csak március 28-án rajtolhat el Bahreinben.

Mivel Melbourne-ben egy utcai pályán vendégeskedne a mezőny, az építési munkálatokat hamarosan el kellene kezdeni. A Motorsport.com úgy tudja, a verseny elhalasztását heteken belül bejelenthetik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!