Először pályán a Haas versenyautója - F1VILÁG.HU

Először pályán a Haas versenyautója

HIRDETÉS
A hivatalos téli tesztek előtt filmforgatás céljából pályára gurult a Haas istálló új, 2020-as versenyautója.
Haas Romain Grosjean Barcelona shakedown

A Haas minden csapatot megelőzve elsőként rántotta le leplet 2020-as autójáról, a versenypályán pedig ma mutatkozott be a VF20-as versenygép, amelyet Romain Grosjean próbálhatott ki elsőként. 

„Mindig jó érzés visszaülni az autóba, ami egyébként nagyon jól néz ki. Jó érzés volt újra pályán lenni, és ugyan korlátozott kilométert mehettünk, így nem sok információnk van, de alig várom, hogy még többet vezessek. Eddig minden tervezett munkát elvégeztünk, a srácok remekül dolgoztak” – nyilatkozta Grosjean az első néhány kör megtételét követően.

Szerdán kezdődnek az F1-es téli tesztek, ahol a versenyzők először szerezhetnek valós tapasztalatokat hosszabb távú körözéssel: a Haasnál szerdán először Kevin Magnussen kap lehetőséget, csütörtökön Romain Grosjean fogja vezetni az új versenygépet, aki péntek délelőtt folytatja is majd a munkát, délután pedig újra csapattársa ül majd be a volán mögé. 

„A tesztekre elvárások, félelmek és aggodalmak nélkül készülsz. Megpróbálod a csapatot annyira segíteni, amennyire csak tudod” – mondta Magnussen a tesztekre való készülődésről. 

Mindig ugyanolyan izgalommal készülök a téli tesztekre. Egy új autót fedezhetsz fel, és újra formába lendülhetsz” – mondta Grosjean, aki szintén alig várja, hogy csütörtökön újra autóba ülhessen. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!