Ferrari: Vettel igazi bajnokként vezetett - F1VILÁG.HU

Ferrari: Vettel igazi bajnokként vezetett

„Igazi bajnokként” vezetett a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel a vasárnapi Bahreini Nagydíjon – ezt mondta a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a verseny utáni nyilatkozatában.

Vettel Ausztrália után Bahreinben is nyerni tudott, ezúttal viszont a Scuderia erőből kerekedett felül a Mercedes csapatán. Vettel újabb győzelmének köszönhetően növelte előnyét az összetettben.

 

„Mindenekelőtt gyors felépülést kívánok sérült szerelőnknek, és remélem, mihamarabb a versenypályán látjuk ismét” – mondta a szakember.

„A csapat egész hétvégén következetesen teljesített, és már a szabadedzésektől kezdve az élen voltunk. Nehéz verseny volt, Sebastian pedig úgy vezetett, mint egy igazi bajnok. Sajnálom Kimit, aki kétségkívül dobogós helyen végezhetett volna.”

„Ez a verseny bebizonyította, hogy a Scuderiának nagyszerű autója van, szolid csapata és két, csúcsformában lévő versenyzője. Ugyanakkor az is bebizonyosodott, hogy szoros a harc köztünk és riválisaink között, akik nagyon erősek.”

„Még nagy utat kell megtenni, és fenn kell tartanunk a maga szintű koncentrációt, ésszel kell dolgoznunk és szenvedéllyel – képesek vagyunk erre. Csak így tudunk a rajongóinknak hasonlóan örömteli vasárnapokat biztosítani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!