Friss hírek

Gasly: Magabiztosnak éreztem magam az autóban!

Pierre Gasly folytatta a munkát csütörtökön az AlphaTauri Forma-1-es csapatának versenyautójával. A francia pilóta nem tétlenkedett, 687 km-t tett meg az AT03-as versenyautóval.

A faenzai kiscsapat szerdán Yuki Tsunodával kezdte meg a munkát Barcelonában, tegnap pedig Gasly ülhetett autóba, aki tavaly remek eredményeket tudott elérni az AlphaTauri versenygépével.

A cél természetesen az, hogy idén tovább fejlődjenek, az új generációs szabályok miatt azonban lehetetlen megjósolni, milyen eredményre lesznek képesek 2022-ben.

Hirdetés
 

Gasly végül a 2. legjobb idővel zárta a csütörtöki tesztnapot 147 kör megtétele után, a nap végén pedig örömmel osztotta meg tapasztalatait.

„Jó volt egy kicsit jobban megérteni, hogyan is működik ez az autó, és eddig igazán nagyon pozitívak a benyomásaim” – mondta a francia tehetség. „Már rögtön a kigurulás után magabiztosnak éreztem magam az autóban, az úgy reagált, ahogy szerettem volna.”

„Nyilván rengeteg még a tennivaló, de örömteli volt elkezdeni az évet. Ami engem illet, én arra próbálok fókuszálni, hogy milyen az autó, miközben vezetem, és mit kell tennem ahhoz, hogy fejlődjünk. Pénteken tovább folytatjuk a munkát azzal, hogy feltérképezünk néhány különböző irányt a beállítások tekintetében, van néhány jó elképzelésünk, amit ki akarunk próbálni. Biztos vagyok benne, hogy javítani tudunk a teljesítményen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!