Friss hírek

Hamilton: A kudarcok folyamatosan próbára tesznek

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton úgy érzi, az idei év kudarcai rendre próbára teszik személyiségét, és csak reménykedni tud abban, hogy a bajnokság hátralévő versenyein visszavághat.


A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton úgy érzi, az idei év kudarcai rendre próbára teszik személyiségét, és csak reménykedni tud abban, hogy a bajnokság hátralévő versenyein visszavághat.

Hamilton az élről volt kénytelen feladni a vasárnapi Maláj Nagydíjat, miután versenyautójának motorja megadta magát.

Hirdetés
 

A brit versenyző hátránya így 23 pontra nőtt a bajnoki összetettben Nico Rosberggel szemben.

Hamilton azt mondja, mindent megtesz azért, hogy visszavágjon, de úgy érzi, a kudarcok folyamatosan próbára teszik őt.

„Úgy érzem, a küszködés most már valós az idei évben. Úgy érzem, folyamatosan próbára tesznek” – mondta a címvédő. „Erőpróba ez a szellemiségemnek, annak, aki vagyok, hogy visszavágjak és tovább küzdjek.”

„Ez nem arról szól, hogyan buksz el, hanem arról, hogy miképp vágsz vissza. És ez nemcsak rám vonatkozik, hanem a csapatom tagjaira is. Láttam a könnyeket a szerelőim szemében, szóval tudom, hogy mindannyian érezzük a fájdalmat.”

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy mit építettünk fel együtt. És bár jelenleg nem tűnik túl rózsásnak a helyzet, még mindig rengeteg a pozitívum, és 5 verseny hátravan.”

„Nem tudom, hogy a meglévő 2 motorom kibírja-e, csak remélni tudom – ha pedig úgy teljesítek a folytatásban, ahogy az elmúlt hétvégén is, akkor még semmi sem dőlt el.”

Hamilton hozzátette, úgy érzi magát, mint a Spanyol Nagydíj után, amikor hátránya 43 pontos volt a bajnoki összetettben.

„A szezon elején is voltak problémáink, és mindig úgy éreztem, hogy a dolgok kicsúsznak a kezeim közül, és nem lehet mit kezdeni ezzel. De aztán jöttek a jó eredmények, és újabb gyengébb szereplések. Most ugyanúgy érzem magam, mint Barcelona után.”

„Fogalmam sincs, mi fog történni a következő 5 versenyen. Csak azt tehetem, amit a legutóbbi hétvégén is: koncentrált maradok, olyan teljesítményt nyújtok, mint Malajziában, és imádkozom, hogy összejöjjön. Még mindig hiszek istenben, és ez egy nagyon erős dolog.”

„Ha egy felsőbb erő nem akarja, hogy bajnok legyek, noha mindent megtettem, akkor el kell fogadnom. Úgy érzem, mindent beleadtam, és a csapat is mindent megtett.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!