Friss hírek

Hamilton is megemlékezett Ken Blockról

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton is megemlékezett a hétfőn elhunyt raliversenyzőről, Ken Blockról.

Ahogyan arról nemrég lapunk is beszámolt, a hazánkban főleg parádés YouTube-videóiról ismert amerikai versenyző 55 évesen hunyt el, miután hómobiljával balesetet szenvedett. Blockot felesége és három gyermeke gyászolja, halála pedig a teljes motorsport-közösséget sokkolta.

Közösségi oldalán Lewis Hamilton is megemlékezett róla – ő közös szponzoruk révén dolgozott együtt a népszerű ralissal, Instagram-oldalán pedig azt írta: „Nagyrészt a közösségi médiától távol töltöm most az időmet, hogy az egészségemre fókuszáljak. Ma viszont egy kedves barát halálhíréről értesültem. Lesújtott Ken Block halálának híre.”

Hirdetés
 

„Lenyűgöző ember volt, mindig nagykanállal habzsolta az életet. Emlékszem arra, amikor először dolgoztunk együtt, áradt belőle a pozitivitás. Rengeteg tehetséggel rendelkezett a kormány mögött. Évekkel ezelőtt nagyszerű volt, amikor együtt heli-skiingeltünk és snowboardoztunk Kanadában. Nagyon tiszteltük egymást. Nagyon fog hiányozni, gondolataimmal és imáimmal pedig csodálatos családjával vagyok. Túl hamar mentél el. Nyugodj békében, Ken.”

Hamilton és Block jó néhány éve meg is mérkőztek egymással: míg a hétszeres világbajnok egy F1-es autóval, addig az amerikai egy ralikrossz-autóval száguldozott, mutatjuk alább videón:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!