Friss hírek

Hamilton: Most nem a vb-címben reménykedünk

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője csupán a 14. helyet szerezte meg az F1-es Emilia-Romagna Nagydíj szombati sprintfutamán – a brit pilóta szerint el kell fogadniuk a jelenlegi helyzetüket, de keményen kell dolgozniuk, hogy minél előbb javuljanak.

Miután a 2012-es Japán Nagydíj óta pénteken először fordult elő, hogy a Mercedes egyik autóját sem tudta a Q3-ba juttatni, a szombati sprintfutam sem alakult a legjobban az istálló számára, ugyanis egyik versenyző sem tudott a legjobb 10 között végezni. 

Lewis Hamilton csupán a 14. helyet szerezte meg a szombati sprinten, úgy tűnik tehát, hogy az Emilia-Romagna Nagydíjon is folytatódik a csapat idei küszködése. 

Hirdetés
 

„Ez van, ezzel kell együtt élnünk. Nem csináltuk jól idén, de mindenki keményen dolgozik, hogy javítsunk rajta” – nyilatkozta Hamilton szombaton. 

„A csapat sok-sok rossz éven van túl. A legtöbb ember, akivel együtt dolgozom, 20 éve van itt. A 2013-as nem volt a legjobb évünk, de azóta remek éveink voltak. Összetartunk és igyekszünk mindenkit motiválni. Ezzel a szituációval nézünk szembe, mindenki leszegett fejjel, annyira keményen dolgozik, amennyire csak tud.”

A hétszeres világbajnok elmondta, egyértelmű, hogy célkitűzéseik között elsősorban most nem a világbajnoki cím szerepel. 

„Nyilvánvaló, hogy nem a bajnoki címért küzdünk, de azért harcolunk, hogy javítsunk az autón és előrelépéseket tegyünk az év során. Most ez minden, amiben reménykedhetünk” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!