Friss hírek

Horner: Sajnálom Binottót

Christian Horner, a Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint Mattia Binotto jó munkát végzett a Ferrarinál, és együttérez vele, amiért ilyen hosszú idő után váltak el útjaik a csapattal.

Habár a Ferrari nagy előrelépést tett a 2022-es Forma-1-es szezonban, mégis távoznia kellett posztjáról az istállót vezető Binottónak, aki 2019 óta látta el a csapatfőnöki teendőket a Ferrarinál, ám már 1995 óta az olaszoknál dolgozott. 

Helyét a Saubertől érkező Frederic Vasseur vette át, ezzel egy tapasztalt szakember érkezett az istállóhoz – Christian Horner kíváncsi, hogy a váltással változik-e majd Vasseur Forma-1-et érintő dolgokhoz való megközelítése. 

Hirdetés
 

„Érdekes lesz látni, hogy a következő megbeszéléseken továbbra is azokat a dolgokat fogja-e képviselni, amelyeket a sauberes időkben. Ő egy nagyon rátermett ember“ – nyilatkozta a Red Bull csapatfőnöke. 

Horner ugyanakkor hozzátette, sajnálja Binottót, szerinte ugyanis ő is alkalmas volt arra, hogy a Ferrari csapatát vezesse, ráadásul a tavalyi évben jó irányba indultak a dolgok a maranellói istállónál. 

„Sajnálom Mattiát, mert végül is jó munkát végzett. Az elmúlt év nagy előrelépés volt számukra, és ez biztosan nehéz számára, miután ilyen sokáig dolgozott a Ferrarinál.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Horner: Sajnálom Binottót
Perez válaszokat vár a Red Bulltól, mert neki nem engedték meg azt, amit Verstappennek igen
Leclerc: Ennél több nem volt az autóban…
Sainz: A szaúdi küszködés bizonyította, egyszerűen hiányzik a tempó
Hivatalos: Alonso visszakapta a dzsiddai 3. helyet!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!