Hülkenberg: Lesz helyem jövőre a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Lesz helyem jövőre a Forma-1-ben

HIRDETÉS

Nico Hülkenberg biztos abban, hogy a jövő évben is lesz helye a Forma-1-ben, jóllehet egyelőre még nincsen érvényes szerződése a következő idényre.


Nico Hülkenberg biztos abban, hogy a jövő évben is lesz helye a Forma-1-ben, jóllehet egyelőre még nincsen érvényes szerződése a következő idényre.

Annak ellenére, hogy kiválóan teljesített debütáló évében, és hosszú idő után pole pozíciót szerzett a Williamsnek a Brazil Nagydíjon, a német versenyző elvesztette állását, ugyanis csapata a jóval tőkeerősebb szponzorokkal rendelkező Pastor Maldonadót szerződtette a helyére 2011-re.

Hülkenberg távozásának hivatalos bejelentése óta számos híresztelés napvilágot látott a német pilóta jövőjéről, sokan a Force Indiával hozták szóba, sőt az is felmerült, hogy már szerződést is kötött a Mercedes GP-vel, ahol tartalékpilótaként folytatja jövőre.

„Jelenleg csak annyit tudok elmondani, hogy köszönöm a Williams istállónak ezt a remek három évet” – írta Hülkenberg a saját weboldalán. „Bár nagyon sajnálom, hogy az együttműködésünk nem folytatódhat, örülök, hogy részese lehettem a csapatnak.”

„Továbbra is biztos vagyok abban, hogy jövőre is az F1-ben maradok. Biztosan mindenki olvasta a médiát, azonban a híresztelésekkel ellentétben, még nincsen szerződésem más csapattal, de bízom abban, hogy ez nagyon gyorsan meg fog változni.”

„A dolgok jól állnak” – folytatta a német pilóta, aki azt is elmondta, hogy kevés tapasztalata komoly hátrányt jelentett számára a szezon elején, ám az idény második felében úgy érzi, sikerült javítania teljesítményén, ami az eredményeken is látszik.

„Nagyon gyorsan rádöbbentem, különösen csapattársam, Rubens Barrichello mellett, hogy mennyire is fontos a tapasztalat. Rubens volt a valaha volt legerősebb csapattársam, és azt mondhatom, hogy elégedett vagyok az idei évemmel mellette. Nagyon sokat segített abban, hogy egy jobb versenyző váljon belőlem.”

„Mindketten nagyon ambiciózus versenyzők vagyunk, és természetesen mindenki meg akarja verni a másikat. Azonban azt gondolom, hogy mi nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, és előrébb vittük a csapatot.”

„Cseréltünk versenyzői sisakot Abu Dhabiban vasárnap, és mindketten írtunk rá valami személyes üzenetet a másiknak. Bízom abban, hogy Rubens még hosszú ideig az F1-ben marad, és a legjobbakat kívánom neki.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!