Friss hírek

Hülkenberg: Tudtam, hogy felmerül a dobogó-kérdés

Nico Hülkenberg nagy lehetőség előtt áll: a Racing Pointtal olyan autót kapott maga alá, amellyel akár élete első Forma-1-es dobogója is összejöhet!

Hülkenberg összesen 177 nagydíjon vett részt, 1 pole pozíciót szerzett és 2 leggyorsabb kör szerepel a neve mellett a statisztikákban, azonban dobogós helyezést még nem sikerült szereznie. 

A 70. évforduló Nagydíjának időmérő edzésén Hülkenberg a Mercedesek mögött a 3. rajtkockát szerezte meg, így esélye van arra, hogy akár dobogóra is állhason vasárnap, a német azonban óvatosan nyilatkozott ezzel kapcsolatban. 

„Igen, tudtam, hogy ez nyilván fel fog jönni” – mondta. „Őszintén szólva nagy kihívást jelentenek és nehezek a körülmények, de tudom, hogy egy gyors autó van alattam.” 

„Szóval csak megpróbálok megbizonyosodni róla, hogy mindent jól csinálok. Nyilván ott van az első kör, ami szintén új lesz nekem, de azt hiszem, minden tapasztalatomat bevetem, aztán versenytünk.”

„Persze a srácok mögött van már néhány futam, de még mindig emlékszem, hogy milyen érzés. Megpróbálok nem sokat agyalni, és csak előre tekinteni, hogy jó versenyünk legyen holnap.” 

Olvasóinkat is megkérdeztük arról, szerintük összejön-e Hülkenbergnek a dobogó, ha még nem szavaztál, a reakciógombokkal megteheted Facebook-posztunknál!

Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy ne maradj le a Forma-1 legfontosabb történéseiről!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!