Friss hírek

Kubica: Meglepődnék, ha nem versenyeznék jövőre

Robert Kubica, a Williams F1-es versenyzője elárulta, meglepődne, ha 2020-ban nem versenyezne sehol – a lehetséges opciókról azonban részleteket egyelőre nem árult el.

Kubica nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy év végén elhagyja a Williams istállót, így 2020-tól nem versenyez majd a csapat színeiben – ezzel F1-es jövője is kérdésessé vált. 

Óriási szenzációnak számított Kubica idei visszatérése a Forma-1-be: a lengyel pilóta 2011-ben szenvedett súlyos ralibalesetet, azóta azon dolgozott, hogy újra a királykategóriában szerepelhessen. 

Ez idén sikerült neki, azonban a csapat és egyéni eredményei is elmaradtak a várttól, így összességében nem alakult túl jól a szezon számára. 

Kubica korábban elmondta, természetesen szeretne maradni a Forma-1-ben, de nem mindenáron. Nemrégiben olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a lengyel a DTM-ben próbálná ki magát – Kubia elmondta, semmiképp nem szeretne távol maradni a versenyzéstől, ám konkrétumokról egyelőre nem beszélt. 

„Meglepne, ha nem versenyeznék jövőre” – mondta a 34 éves versenyző a RaceFans.net-nek. „De valószínűleg sok múlik majd azon, hogy mik lesznek a lehetőségeim.”

„Természetesen beszélgetünk arról, hogy mit szeretnék csinálni, és hasonló dolgokról, de nincs értelme, mert végül csak abból kell választanom, amit letesznek elém az asztalra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!