Kubica: Russell megérdemelné, hogy az élmezőnyben versenyezzen - F1VILÁG.HU

Kubica: Russell megérdemelné, hogy az élmezőnyben versenyezzen

Robert Kubica, a Williams F1-es versenyzője úgy érzi, nem fair őt csapattársához hasonlítani, ugyanis teljesen más karrierszakaszban tartanak.

Kubica évekig dolgozott azon, hogy visszatérhessen a Forma-1-be, és miután ez sikerült neki, csalódottan vette tudomásul, hogy az autója nem elég versenyképes ahhoz, hogy felvegye a harcot a többiekkel. 

A lengyel pilótát rendszeresen fiatal csapattársához, George Russellhez hasonlítják – szerinte ennek nincs értelme, de elismeri, hogy az újonc pilóta nagyon tehetséges, és kora miatt még csak most halad karrierje csúcspontja felé, így megérdemelné, hogy az élmezőnyben versenyezzen.

„George a Mercedesszel és a Force Indiával is tesztelt, és a szezon elején valószínűleg több kört tett meg egy modern F1-es autóban, mint én” – nyilatkozta Kubica. 

„De George hihetetlenül tehetséges. Mindenki tudja, hogy mennyire gyors. Természetes, hogy hozzá hasonlítanak, de teljesen más karrierfázisban vagyunk.

George megérdemel egy olyan autót, amivel az élen versenyezhet. Megvan a képessége hozzá. Csak idő kérdése, mikor ül egy versenyképes autóba.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!