Friss hírek

Kubica: Russell megérdemelné, hogy az élmezőnyben versenyezzen

(L to R): George Russell (GBR) Williams Racing and team mate Robert Kubica (POL) Williams Racing at the F1 Season Launch in Federation Square.
Australian Grand Prix, Wednesday 13th March 2019. Albert Park, Melbourne, Australia.
Robert Kubica, a Williams F1-es versenyzője úgy érzi, nem fair őt csapattársához hasonlítani, ugyanis teljesen más karrierszakaszban tartanak.

Kubica évekig dolgozott azon, hogy visszatérhessen a Forma-1-be, és miután ez sikerült neki, csalódottan vette tudomásul, hogy az autója nem elég versenyképes ahhoz, hogy felvegye a harcot a többiekkel. 

A lengyel pilótát rendszeresen fiatal csapattársához, George Russellhez hasonlítják – szerinte ennek nincs értelme, de elismeri, hogy az újonc pilóta nagyon tehetséges, és kora miatt még csak most halad karrierje csúcspontja felé, így megérdemelné, hogy az élmezőnyben versenyezzen.

„George a Mercedesszel és a Force Indiával is tesztelt, és a szezon elején valószínűleg több kört tett meg egy modern F1-es autóban, mint én” – nyilatkozta Kubica. 

„De George hihetetlenül tehetséges. Mindenki tudja, hogy mennyire gyors. Természetes, hogy hozzá hasonlítanak, de teljesen más karrierfázisban vagyunk.

George megérdemel egy olyan autót, amivel az élen versenyezhet. Megvan a képessége hozzá. Csak idő kérdése, mikor ül egy versenyképes autóba.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!