Leclerc: Remélhetőleg idén is csúszós lesz a pálya - F1VILÁG.HU

Leclerc: Remélhetőleg idén is csúszós lesz a pálya

HIRDETÉS
Charles Leclerc, a Ferrari F1-es versenyzője bízik benne, hogy a tavalyi Török Nagydíjhoz hasonlóan idén is csúszós lesz a pálya – ami a többieknek nehézséget okozhat, ám reméli, idén is ők járnak jól az ilyen körülményekkel.
FERRARI F1 GP TURCHIA - GIOVEDI 07/10/2021 credit @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc Sky Sports

2020-ban Leclerc közel állt a dobogós eredményhez, azonban végül a 4. helyen ért célba a Török Nagydíjon. A versenyzők akkor küszködtek az alacsony tapadással, ám idén javulásra számítanak ezen a téren.  

„Emlékszem, hogy sokan panaszkodtak 2020-ban, de mi azok közé tartoztunk, akik elégedettek voltak a helyzettel, mert versenyképesek voltunk, és nagyon jó pozíciókért haroltunk” – nyilatkozta a Ferrari versenyzője.

„Nyilvánvalóan a dobogó lehetséges volt. Élveztem a hétvégét, bár nem úgy fejeződött be, ahogy akartam, mert lecsúsztam a dobogóról és 4. lettem. De összességében pozitív hétvége volt számunkra, és remélem, hogy megismételhetjük idén.”

Leclerc bízik benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is erős teljesítményt nyújthatnak – és akár a körülmények is az ő kezükre játszhatnak majd.

„Hallottam, hogy néhány dolog megváltozott – nyilván jó néhányszor lemosták a pályát” – mondta a fiatal pilóta. „Szóval meglátjuk, hogy idén is olyan rossz lesz-e, mint tavaly. Nem gondolom, de remélhetőleg továbbra is csúszós lesz és ez kedvez majd nekünk.”

„Ki kell várnunk, és meglátjuk, milyenek lesznek a körülmények. De mindenesetre mindenre felkészültünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!