Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Liuzzi: Én vagyok a megfelelő ember a HRT számára

Habár egyelőre nem jutottak dűlőre, Vitantonio Liuzzi szerint minden adott ahhoz, hogy rövid időn belül aláírja szerződését a Hispania Racing Team alakulatával.


Habár egyelőre nem jutottak dűlőre, Vitantonio Liuzzi szerint minden adott ahhoz, hogy rövid időn belül aláírja szerződését a Hispania Racing Team alakulatával.

Az olasz versenyző február végén tesztelhette a spanyol kiscsapat tavalyi autóját Barcelonában, ám továbbra sem dőlt el, hogy ő lehet-e Narain Karthikeyan csapattársa 2011-ben.

Liuzzi azonban a minap úgy nyilatkozott, magabiztos a jövőjét illetően.

„Még nincs köztünk szerződés, de tapasztalt versenyzőre van szükségük, én pedig szabad vagyok, miután szakítottam a Force Indiával, szóval minden adott” – érvelt Liuzzi az Autosprintnek nyilatkozva.

„Úgy gondolom, gondos matekozgatás után rájöttek, hogy olyasvalakire van szükségük, aki képes fejleszteni az autót.”

„Nem elég csak pályára gurulni azzal. A tapasztalat jót tesz egy csapat imázsának, és jövőbeli potenciáljának. Ha jönnek az eredmények, akkor elkezdhetünk a közvetítési jogokon és a szponzorpénzeken gondolkodni.”

„Mondjuk úgy, hogy kölcsönös erőfeszítéseket teszünk a megállapodás érdekében.”

A Force India korábbi versenyzője hozzátette, a barcelonai teszten képes volt arra, hogy jó irányba fejlessze a HRT tavalyi versenyautóját.

„Amikor beültem az autóba, rögtön éreztem, hogy a balansz elég gyengécske. Viszont a tesztnap hátralévő részében módosításokat eszközöltünk, délutánra pedig már jó lett az egyensúly. A hátulja egész jó volt, jól lehetett vezetni.”

Liuzzi emellett elmondta, a csapat célja csak az lehet, hogy a Virgin és a Lotus előtt végezzen az idei szezonban, noha tisztában van azzal, hogy ez nem lesz könnyű feladat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!