Magnussen-parádé az időmérőn, a Haas versenyzője optimistán várja a versenyt - F1VILÁG.HU

Magnussen-parádé az időmérőn, a Haas versenyzője optimistán várja a versenyt

Parádésan teljesítette a Forma-1-es Miami Nagydíj időmérő edzésén Kevin Magnussen, aki így a vasárnapi versenyt a 4. helyről kezdheti meg.

A jó eredményhez persze kellett némi szerencse is, ám vitathatatlan, hogy a Haas versenyzője az egész időmérőn remekelt, amikor pedig kellett, össze tudott rakni egy olyan kört, mellyel az élmezőnybe kvalifikálta magát. Nem is csoda, hogy a rutinos pilótával madarat lehetett volna fogatni a kvalifikációt követően. Magnussen azt mondja, fantasztikus a Haas hazai közönsége előtt ilyen remek eredményt elérni.

„Az Egyesült Államokban, a Miami Nagydíjon, a hazai közönség előtt nagyszerű egy ilyen eredményt elérni” – mondta boldogan a dán pilóta. „Tudjuk, hogy az időmérőért nem járnak pontok, de azt is tudjuk, milyen jó érzés összerakni egy remek időmérőt. Nagyon élveztem, és remélhetőleg mindenkit feltüzel egy kicsit vasárnapra.”

 

Magnussen hozzátette, bízik abban, hogy a versenyen is jó teljesítményt tud majd nyújtani, és értékes pontot szerezhet csapatának.

„Reménykedem. Jó volt a hosszú etapunk – legalábbis így érzem, bár nem voltunk kint olyan sokáig. Az autó viszont nagyon jónak tűnt sok üzemanyaggal. Örülök, hogy a 4. helyről rajtolhatok, fel vagyok tüzelve!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Magnussen-parádé az időmérőn, a Haas versenyzője optimistán várja a versenyt
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!