Friss hírek

Marad a Forma-1 Mexikóban

A Forma-1-es Mexikói Nagydíj szervezői nemrég bejelentették, a jelenlegi szerződés lejártát követően is vendégül látják majd a Forma-1 mezőnyét.

A brit, a spanyol, az olasz és a német verseny mellett a mexikói futam jövőjét illetően is sok volt a kérdőjel, a futam szerződése ugyanis 2019-ben lejár.

A Mexikói Nagydíj szervezői egy ideje már tárgyalásokat folytattak a Liberty Mediával, a minap pedig egy Twitter-üzenetben jelentették be, Mexikóvárosba jövőre is ellátogat majd a száguldó cirkusz.

Hirdetés
 

„A mexikóvárosi fieszta folytatódik! Köszönjük a világ legjobb rajongóinak! Figyeljétek a közösségi oldalainkat csütörtökön, hogy megtudjatok minden részletet!” – áll az üzenetben.

Nem sokkal később aztán Mexikóváros polgármestere, Claudia Sheinbaum is megerősítette a hírt.

„Szeretnék megosztani néhány remek hírt. A Forma-1 Mexikóvárosban marad! Az FIA elnöke itt lesz csütörtökön, hogy aláírja. Remek hír ez a városnak!” – mondta a polgármester.

„Emellett szeretnénk köszönetet mondani annak a csoportnyi üzletembernek, akik ezt lehetővé teszik, mivel ezúttal a város nem használ közpénzt. Ez is remek hír Mexikóvárosnak, hiszen a verseny hozzájárul a turizmushoz, bevételt termel, és jó az országunknak is.”

A hivatalos bejelentést várhatóan ma, csütörtökön ejtik meg. Úgy tudni, a versenypálya 3 évre hosszabbított a Liberty Mediával.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!