Máris eladná az F1-et a Liberty Media?

BUDAPEST, HUNGARY - JULY 29: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks with Chase Carey, CEO and Executive Chairman of the Formula One Group, on the grid before the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 29, 2018 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Fotó: Red Bull Racing
Lapértesülések szerint nem zárható ki, hogy a Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media hamarosan továbbértékesíti a száguldó cirkuszt.

Lapértesülések szerint nem zárható ki, hogy a Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media hamarosan továbbértékesíti a száguldó cirkuszt.

Erről a sporttal kapcsolatos üzleti ügyekkel is foglalkozó johnwallstreetjournal.com című lap számolt be a minap, mely tudni véli, a Liberty Media jelenleg vizsgálja annak lehetőségét, hogyan csökkenthetné részesedését.

Az amerikai vállalat 2016-ban vásárolta fel a Forma-1-et, Bernie Ecclestone-t pedig Chase Carey váltotta 2017-ben.

A lap úgy tudja, jelenleg az opciók között szerepel gyakorlatilag minden, a Liberty teljes távozásától egészen az új partnerek bevonásáig.

A vállalat 3 éve mintegy 8 milliárd dollárért vásárolta fel az F1-et, a johnwallstreet.com szerint Ecclestone akár vissza is vásárolhatja a száguldó cirkuszt – ennek az összegnek a „töredékéért”.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS