„Nagy dolog” volt az igazi autó leleplezése az Aston Martin számára - F1VILÁG.HU

„Nagy dolog” volt az igazi autó leleplezése az Aston Martin számára

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapata büszke arra, hogy az e heti autóbemutatóján a valódi versenygépéről rántotta le a leplet. A rajongóknak kedveskedtek.
portrait, launch, flag, union, Aston Martin HQ Silverstone, F12303a, F1, GP, Great Britain
Fernando Alonso, and Lance Stroll, look at the unvailed Aston Martin AMR23

Bár az idei F1-es autóbemutatók a Haas digitális mutatványával már január utolsó napján elkezdődtek, a rajongóknak egészen eddig a hétig várniuk kellett az első valódi versenyautó leleplezésére. Az Aston Martin az elsők között rántotta le a leplet az igazi F1-es járgányáról, amikor a silverstone-i bázisán rajongók előtt, kamerák kereszttüzében mutatta be az AMR23-at. Az istálló új pilótája, Fernando Alonso örömmel fogadta, hogy nem egy átfestett „showcar” került a figyelem középpontjába.

„Szerintem a rajongók értékelik, hogy az igazi autót mutattuk be. Kiábrándító, amikor egy átmatricázott demóautó kerül bemutatásra. Ez a csapat mindenben egyenesebb” – fogalmazott a kiváló PR-érzékkel rendelkező spanyol pilóta.

Az Aston Martin technikai igazgatója, Dan Fallows szerint a hét eleji bemutató „nagy dolog” volt az istálló számára. Már tavaly is azon kevesek közé tartoztak, akik valódi autót lepleztek le, és erre kifejezetten büszkék.

„Nyilván egy nagyon agresszív fejlesztési programot teljesítünk. A költségplafon megköti a kezünket, ennek ellenére szeretnénk rendszeresen és minél gyorsabban új alkatrészeket felszerelni az autóra. Ragaszkodtunk hozzá, hogy azt az autót mutassuk be, amit bejáratni viszünk. Bahreinig csak apróbb változások lesznek rajta észrevehetők. Szerintem fontos, hogy mit kommunikálunk a rajongók felé. Személy szerint nagyon nehéz lett volna odaállni a tavalyi autó mellé, és azt mondani, hogy ez új… „

„Szóval ez nagy dolog volt számunkra. Az utóbbi évek során erős rajongóbázist építettünk magunk köré, és fontosnak tartottuk, hogy a média és a családunk mellett nekik is adjunk valamit” – magyarázta a szakember.

Hogy Alonso mit gondol az AMR23-ról a bejáratást követően, arról itt írtunk részletesen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!