Nem maradsz F1-es verseny nélkül vasárnap! - F1VILÁG.HU

Nem maradsz F1-es verseny nélkül vasárnap!

HIRDETÉS
A 2020-as szezon rajtja ugyan egyelőre még várat magára, a Forma-1 szerelmesei azonban nem maradnak verseny nélkül vasárnap délutánonként: a kényszerszünetben az M4 Sport az elhalasztott versenyek helyett régi klasszikusokat tűz műsorára.
Ayrton Senna McLaren

Ezen a hétvégén tartanák a Forma-1 történetének első Vietnámi Nagydíját, a koronavírus-járvány miatt azonban a szezon első 8 versenyét törölni vagy halasztani kellett.

A Forma-1 vezetősége jelenleg is azon dolgozik, hogy összeállítson egy alternatív versenynaptárat, az új idény azonban leghamarabb csak nyáron rajtolhat el – már amennyiben a koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet javul addigra.

A száguldó cirkusz szerelmesei viszont nem maradnak versenyek nélkül: az elmaradó futamok helyett klasszikus versenyek kerülnek képernyőre az M4 Sporton.

„Rengeteg nézői levelet, kérést kapunk az F1-közvetítésekről, hogy ha már nincs élő futam, idézzünk fel klasszikusokat. A lehető legkorábban elkezdtünk tárgyalni erről a Libertyvel, és végül sikerült is megállapodnunk: mostantól annyi archív futamot közvetítünk, amennyi elmarad a koronavírus-járvány miatt, így mindenképpen lesz F1 a tévében a versenyhétvégéken. Törekszünk arra, hogy mindig arról a helyszínről, amelyen az adott napon egyébként is lenne a verseny. Most a Vietnámi Nagydíj következne, ahol ezelőtt még nem rendeztek futamot, ezért esett a választás az Európa Nagydíjra” – mondta Székely Dávid csatornaigazgató.

Ma délután tehát már egy igazán emlékezetes versenyt láthat a közönség: 14 órától az 1993-as Európa Nagydíj kerül képernyőre a Donington Parkból.

Az M4 Sport emellett a Forma-1 második Virtuális Nagydíjat is közvetíti majd, 21 órától élőben. A virtuális versenyen Charles Leclerc, Alex Albon, Antonio Giovinazzi, Lando Norris, Nicholas Latifi és George Russell is rajthoz áll.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!