A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Norris csak 10. lett, de nem csalódott

Ugyan csak 10. lett a Forma-1 70. évfordulós Nagydíjának szombati időmérő edzésén, Lando Norris nem csalódott, elmondása szerint ugyanis nagyjából sikerült a legtöbbet kihozni McLarenjéből.

A fiatal tehetség elárulta, közvetlen riválisaik remek munkát végeztek a kvalifikáción, és nagyjából ilyen eredményre számítottak.

Norris azt mondja, a változékony szél nagyon megnehezíti a dolgukat, mégis azt reméli, a 10. helyről rajtolva villanthat majd valamit a futamon.

„Hogy őszinte legyek, nem volt ez olyan rossz időmérő. A 10. hely talán nem hangzik túl jól, ha magát a pozíciót nézzük, de szerintem ezen a hétvégén ez a reális, és tudtuk, hogy a szél sem kedvez majd nekünk” – mondta a brit tehetség.

„Szerintem a Renault-k, illetve Daniel [Ricciardo] gyorsabb volt ma, megmutatták, hogy az autójuk nagyon versenyképes, és mindkét Racing Point is remek munkát végzett, akárcsak Albon.”

„Azt gondolom, ott végeztünk, ahol vártuk, szóval nem igazán vagyok csalódott. Nem hinném, hogy sokkal több volt ennél az autóban. Egy kicsit talán igen, főleg azért, mert a szél megváltozott a második etapra, vagy a Q3-ra, én pedig jobban küszködtem az autóval, mint a második szakaszban.”

„Nem volt könnyű. Trükkös vezetni ezen a hétvégén a szél miatt, de nem olyan rossz ez a pozíció a vasárnapi versenyre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!