Norris: Nincs meg a tempó, és műszaki hibák is voltak - F1VILÁG.HU

Norris: Nincs meg a tempó, és műszaki hibák is voltak

HIRDETÉS
Nagyon nehezen indult a Forma-1-es Szahíri Nagydíj a McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris számára. A brit versenyzőt műszaki problémák is hátráltatták, ami miatt azonban igazán csalódott, hogy nem volt jó a tempójuk pénteken.
Lando Norris, McLaren MCL35

Az első edzésen Norris a 16., a másodikon a 17. helyen zárt, és nemigazán sikerült formába lendülni a nyitónapon. Norris ráadásul az egyik kanyarban túl keményen támadta a kerékvetőt, ami miatt versenyautója is megsérült.

Összességében tehát csalódottan nyilatkozott a McLaren ifjú titánja, ám bízik abban, hogy a mai időmérő előtt össze tudják szedni magukat.

„Nem volt jó napunk. Eléggé le voltunk maradva a tempó tekintetében, szóval sok munka vár ránk szombatig” – mondta a brit pilóta.

„Ami engem illet, elég kusza nap volt, mert hibáztam egyet, ami miatt padlólemezt kellett cserélni, és aztán problémánk támadt a motorral, ami miatt sok pályaidőt veszítettünk. Szóval nem volt valami jó nap – a tempót tekintve az egyik legnehezebb.”

„Amikor köröket kellett volna futnunk, nem sikerült, szóval nehéz helyzetben vagyunk, de keményen fogunk dolgozni, és aztán meglátjuk, hogy sikerül-e javítanunk az autón.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!