Norris: Örülök, hogy ennyi futam lesz, de... - F1VILÁG.HU

Norris: Örülök, hogy ennyi futam lesz, de…

HIRDETÉS
Lando Norris, a McLaren F1-es versenyzője alig várja, hogy újra pályára guruljanak, ugyanakkor figyelmeztetett: nagyon kemény időszak előtt állnak.
Lando Norris, McLaren

A Forma-1 hivatalossá tette a 2020-as szezon európai versenynaptárát, amely rendkívül sűrűnek ígérkezik: július első hétvégéjétől szeptember elejéig mindössze két hétvégén nem lesz nagydíj. 

A szezon a dupla Osztrák Nagydíjjal kezdődik, aminek Norris különösen örül, akárcsak az ez után következő Magyar Nagydíjnak

„Tavaly Ausztriában az eddigi egyik legjobb eredményemet értem el, ezért örülök, hogy ott újra nyomhatom a gázt” – mondta a brit pilóta.

Budapestet szeretem, itt teljesítettem az első F1-es tesztemet, ezért mindig kedvelni fogom ezt a helyet. Jó emlékek fűznek ide.” 

„Úgy gondolom, ez egy jó versenynaptár, elég zsúfolt, de ezek olyan pályák, amelyeket igazán élvezünk. Minden bizonnyal sok akció lesz” – jósolja Norris. „Ott van Spa, Monza, és van sok pálya, ahol valódi versenyzést láthatunk, mi, versenyzők pedig jól szórakozhatunk.”

A 20 éves pilóta ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy a következő időszak nemcsak a versenyzők, de a csapattagok számára is rendkívül megterhelő lesz. 

„De elég sok verseny lesz – nemcsak nekem, de a szerelőknek és a mérnököknek is” – mondta Norris. „Ha egymás után három versenyt kell teljesítenünk, akkor biztosra kell mennünk abban, hogy megfelelően felkészültünk erre.”

„Minden versenyhétvégén meg kell bizonyosodnunk arról, hogy felkészültünk a következőre. Örülök, hogy ennyi verseny lesz, de ezzel együtt nagy kihívás előtt is állunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris: Örülök, hogy ennyi futam lesz, de…
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!