Petrov és Senna is elégedett rajtpozíciójával

Mindkét autójával bejutott a legjobb tíz közé az Olasz Nagydíj időmérőjén a Renault alakulata.


Mindkét autójával bejutott a legjobb tíz közé az Olasz Nagydíj időmérőjén a Renault alakulata.

A csapat orosz versenyzője, Vitaly Petrov hetedikként zárt, míg Bruno Senna a tizedik helyről várhatja a piros lámpák kialvását vasárnap.

Petrov elmondta, nagyon elégedett, hiszen sokat szenvedtek ezen a hétvégén.

„Rendkívül elégedett vagyok a hetedik hellyel” – mondta a Renault versenyzője.

„Kemény volt a ma délelőtti szabadedzés, mivel volt néhány aerodinamikai problémánk, melyeket meg kellett oldanunk. Aztán úgy érkezhettünk meg az időmérőre, hogy volt egy jól felkészített, kiváló autónk, a srácok pedig a megfelelő döntéseket hozták meg.”

„Úgy tűnik, megfelelő aerodinamikai csomaggal érkeztünk ide, habár meg kell várnunk a holnapi versenyt, mielőtt komolyabb következtetéseket vonunk le. Nagyon örülünk annak, hogy mindkét autóval bejutottunk a legjobb tíz közé, és bízom benne, hogy jó versenyünk lehet holnap.”

Bruno Senna hozzátette, nagyon elégedett, hiszen úgy érzi, egyre jobban összecsiszolódik a Renault R31-es versenygépével.

„Elégedett vagyok a teljesítményemmel, mivel még csak ez volt a második időmérő edzésem idén” – mondta a brazil.

„Örülök annak, hogy Vitaly rendelkezésemre állt afféle referenciaként ma, mert küszködtem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő fékpontot a Q1-ben és a Q2-ben.”

Senna hozzátette, úgy érzi, jó döntést hoztak azzal, hogy nem futott mért kört a Q3-ban, hiszen így lehetőségük volt arra, hogy spóroljanak a gumikkal.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!