Pozitív lett a magyar F3-as versenyző, Tóth László tesztje, nem versenyezhet Franciaországban - F1VILÁG.HU

Pozitív lett a magyar F3-as versenyző, Tóth László tesztje, nem versenyezhet Franciaországban

Nem fog tudni rajthoz állni a Forma-3-as sorozat hétvégi, franciaországi versenyein Tóth László, a magyar versenyző elutazás előtti koronavírus-tesztje ugyanis pozitív eredményt hozott.

A 21 esztendős versenyző idén mutatkozott be a szériában, mely ezen a hétvégén a Paul Ricard versenypályán, Le Castellet-ben vendégszerepel majd az F1 mezőnyével közösen.

Tóth László menedzsmentje szerdán reggel adott tájékoztatást arról, a Campos Racing versenyzője sajnos nem állhat rajthoz a hétvégi versenyeken.

„Pozitív lett az elutazás előtti koronavírustesztje Tóth Lászlónak, a Forma-3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzőjének, ezért a 21 éves pilóta nem tud rajthoz állni a versenysorozat hétvégén sorra kerülő második fordulóján” – áll a kommünikében.

„Tóth László házi karanténba került, nem tud elutazni a versenyhétvége helyszínére, így nem lesz ott a rajtrácson a Formula 1-es Francia Nagydíj betétfutamaiként sorra kerülő viadalokon, a Paul Ricard versenypályán. A versenyző célja az, hogy a két és fél hét múlva, Ausztriában sorra kerülő következő versenyhétvégén rajthoz tudjon állni.”

Arról egyelőre nincs hír, hogy Tóth helyett kit ültet autójába a Campos Franciaországban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!