Friss hírek

Räikkönen a jövőjéről: Még korai dönteni

Kimi Räikkönen azt mondja, felesleges még arról beszélni, hogy folytatja-e a versenyzést a Forma-1-ben jövőre is. A finn szerződése idén lejár, a bajnokság pedig ezen a hétvégén rajtol el Spielbergben.

Räikkönen már az F1Világ.hu-nak adott exkluzív interjúban is arról beszélt néhány hónapja, jövője leginkább attól függ, hogy élvezni fogja-e a versenyzést az idei évben.

Nos, a Forma-1-es versenyzők alighanem tűkön ülve várják már, hogy a közel négyhónapos kényszerpihenő után újra pályára guruljanak Spielbergben. Räikkönen viszont azt mondja, továbbra is korai arról beszélni, meghosszabbítja-e idén lejáró szerződését.

A finn kifejtette, az sem változtat ezen a tényen, hogy a 2021-re tervezett új technikai szabályok bevezetését egy évvel elhalasztották.

„Nem ez diktálja, hogy mi lesz a jövőben. Mielőtt elkezdődik a jövő évi szezon, lesz válaszom, de még egyetlen versenyt sem teljesítettünk, és ez most egy elég furcsa helyzet. Majd meglátjuk, mi lesz” – mondta Räikkönen.

„Nem mondanám, hogy sok minden különbözik a korábbi évekhez képest – a szabályok ugyan változnak, de a vezetés ugyanaz maradt.”

Räikkönen azt mondja, ő a maga részéről mindent belead majd, hogy jó eredményeket érjenek el idén az Alfa Romeóval.

„Majd meglátjuk – ha jól teljesítünk, az mindig élvezetesebb annál, mint amikor nem, de momentán nem tudom, merre tartunk. Ettől a hétvégétől kezdve a legjobbat nyújtjuk majd, a jövőről pedig majd döntünk egy adott ponton.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!