Räikkönen a jövőjéről: Még korai dönteni

RAIKKONEN Kimi Räikkönen (fin), Alfa Romeo Racing C38, portrait during the 2019 Formula One World Championship, Brazil Grand Prix from November 15 to 17 in Sao Paulo, Brazil - Photo Antonin Vincent / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing
Kimi Räikkönen azt mondja, felesleges még arról beszélni, hogy folytatja-e a versenyzést a Forma-1-ben jövőre is. A finn szerződése idén lejár, a bajnokság pedig ezen a hétvégén rajtol el Spielbergben.

Räikkönen már az F1Világ.hu-nak adott exkluzív interjúban is arról beszélt néhány hónapja, jövője leginkább attól függ, hogy élvezni fogja-e a versenyzést az idei évben.

Nos, a Forma-1-es versenyzők alighanem tűkön ülve várják már, hogy a közel négyhónapos kényszerpihenő után újra pályára guruljanak Spielbergben. Räikkönen viszont azt mondja, továbbra is korai arról beszélni, meghosszabbítja-e idén lejáró szerződését.

A finn kifejtette, az sem változtat ezen a tényen, hogy a 2021-re tervezett új technikai szabályok bevezetését egy évvel elhalasztották.

„Nem ez diktálja, hogy mi lesz a jövőben. Mielőtt elkezdődik a jövő évi szezon, lesz válaszom, de még egyetlen versenyt sem teljesítettünk, és ez most egy elég furcsa helyzet. Majd meglátjuk, mi lesz” – mondta Räikkönen.

„Nem mondanám, hogy sok minden különbözik a korábbi évekhez képest – a szabályok ugyan változnak, de a vezetés ugyanaz maradt.”

Räikkönen azt mondja, ő a maga részéről mindent belead majd, hogy jó eredményeket érjenek el idén az Alfa Romeóval.

„Majd meglátjuk – ha jól teljesítünk, az mindig élvezetesebb annál, mint amikor nem, de momentán nem tudom, merre tartunk. Ettől a hétvégétől kezdve a legjobbat nyújtjuk majd, a jövőről pedig majd döntünk egy adott ponton.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS