Ricciardo képtelen lenne úgy teljesíteni, ahogy most Perez? - F1VILÁG.HU

Ricciardo képtelen lenne úgy teljesíteni, ahogy most Perez?

A korábbi Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan szerint Daniel Ricciardo képtelen lenne olyan jó munkát végezni a Red Bull csapatánál, mint amilyet Sergio Perez végez manapság.

A mexikói versenyző idén harmadik szezonját teljesíti az energiaital-gyárosok színeiben, és miközben az elmúlt két évben jobbára csak szárnysegédje volt Max Verstappennek, idén eddig a holland legfőbb ellenfeleként versenyez. A Red Bullnál idén tartalékosként dolgozik a csapat korábbi versenyzője, Daniel Ricciardo, aki nemrég egy interjúban azt mondta, jövőre szeretne visszatérni az F1-es mezőnybe, és jó lenne, ha ezt az osztrák csapattal tehetné meg.

Az ausztrál versenyző 2016 és 2018 között volt Verstappen csapattársa a Red Bullnál, Eddie Jordan pedig úgy látja, Ricciardo egész egyszerűen nem tudná hozni azt a szintet, amit most Perez képvisel.

 

„Véleményem szerint nem létezik, hogy Daniel el tudná végezni azt a munkát, amit Checo csinál, látva azt, ahogy Daniel dolgozott” – mondta a volt F1-es csapatfőnök „Bármennyire is kedveljük a srácot, mert egy lenyűgöző egyéniség, Checo mégiscsak varázslatos munkát végez.”

A Forma-1-es világbajnokságot jelenleg Verstappen vezeti, a holland előnye 14 pont a tabellán Perezzel szemben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo képtelen lenne úgy teljesíteni, ahogy most Perez?
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!