Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Ricciardo tetoválásban fogadott csapatfőnökével

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team celebrates his fourth position in qualifying with Cyril Abiteboul (FRA) Renault Sport F1 Managing Director.
Canadian Grand Prix, Saturday 8th June 2019. Montreal, Canada.
Fotó: Renault
Daniel Ricciardo célja az idei évben egyértelműen az, hogy dobogóra álljon – nemcsak saját maga miatt szeretné ezt az ausztrál, de egy fontos fogadása is múlik rajta...

Ricciardo év elején fogadott a Renault csapatfőnökével Cyril Abiteboullal, hogy amennyiben dobogós helyezést ér el az idei szezonban, Abiteboul megkapja első tetoválását

„Egy kicsit még ködös a dolog, de ő választja a helyet és a méretet, de én választom a dizájnt. De ezt még tisztáznunk kell. De egy tetoválás lesz, és mivel Cyrilnek még nincs, ez egy nagy dolog számára.”

A kérdésre, mi lesz a tetoválás mintája, Ricciardo így felelt: „Nem tudom, szerintem valószínűleg valami spontán dolog lesz, a pillanat szüleménye. De valami viccesnek kell lennie, hogy ha ránéz, fejcsóválás mellett emlékezzen ezekre az időkre. Valami ilyesmit.”

Az ausztrál elmondta, nagyon bízik benne, hogy sikerül idei célját elérnie – tudja, hogy a Renault egyelőre nincs az élmezőnyben, de reméli, hogy lesz lehetőségük arra, hogy odaférjenek a dobogóra. 

„Ha megadatna a lehetőség, és mi elszalasztanánk, akkor természetesen csalódott lennék” – nyilatkozta Ricciardo. „De ha mindent beleadok minden versenyen, és folyamatosan hatodik leszek, akkor valószínűleg nem fogom rosszul érezni magam.”

„De vissza akarok térni oda, és szeretném, hogy egy robot hozza oda a trófeát, vagy bármi, amit mostanában csinálnak. Hiányzik. És valószínűleg kapok majd büntetést, hogy a cipőmből iszom, de megéri majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS