A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Ricciardo tetoválásban fogadott csapatfőnökével

Daniel Ricciardo célja az idei évben egyértelműen az, hogy dobogóra álljon – nemcsak saját maga miatt szeretné ezt az ausztrál, de egy fontos fogadása is múlik rajta...

Ricciardo év elején fogadott a Renault csapatfőnökével Cyril Abiteboullal, hogy amennyiben dobogós helyezést ér el az idei szezonban, Abiteboul megkapja első tetoválását

„Egy kicsit még ködös a dolog, de ő választja a helyet és a méretet, de én választom a dizájnt. De ezt még tisztáznunk kell. De egy tetoválás lesz, és mivel Cyrilnek még nincs, ez egy nagy dolog számára.”

A kérdésre, mi lesz a tetoválás mintája, Ricciardo így felelt: „Nem tudom, szerintem valószínűleg valami spontán dolog lesz, a pillanat szüleménye. De valami viccesnek kell lennie, hogy ha ránéz, fejcsóválás mellett emlékezzen ezekre az időkre. Valami ilyesmit.”

Az ausztrál elmondta, nagyon bízik benne, hogy sikerül idei célját elérnie – tudja, hogy a Renault egyelőre nincs az élmezőnyben, de reméli, hogy lesz lehetőségük arra, hogy odaférjenek a dobogóra. 

„Ha megadatna a lehetőség, és mi elszalasztanánk, akkor természetesen csalódott lennék” – nyilatkozta Ricciardo. „De ha mindent beleadok minden versenyen, és folyamatosan hatodik leszek, akkor valószínűleg nem fogom rosszul érezni magam.”

„De vissza akarok térni oda, és szeretném, hogy egy robot hozza oda a trófeát, vagy bármi, amit mostanában csinálnak. Hiányzik. És valószínűleg kapok majd büntetést, hogy a cipőmből iszom, de megéri majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!