Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Russell kifakadt: Ez nevetséges, baleset lesz a vége!

George Russell (GBR) Williams Racing.
Italian Grand Prix, Saturday 5th September 2020. Monza Italy.
Fotó: Williams
George Russell, a Williams versenyzője szerint „nevetséges”, ami az Olasz Nagydíj időmérő edzésén történt, és elmondta, ha az FIA ezt a jövőben is hagyja, biztosan baleset lesz a vége.

Russell már az időmérő edzésen is kifejtette véleményét csapatrádión arról, hogy – akárcsak tavaly – a Q1-ben a pilóták feltorlódtak egymás mögött, versenyezni kezdtek egymással, és az óriási forgalomban végül többeknek nem sikerült gyorskört teljesíteniük

Így járt Russell is, aki szerint jó esélyük lett volna a Q2-es továbbjutásra, azonban a történtek miatt ez nem sikerült. 

Valamennyi versenyző szélárnyékban akarta teljesíteni gyorskörét, így mindenki kivárt, hogy a pályára hajtson – majd végül akkora forgalom alakult ki, hogy a pilóták előzgetni kezdték egymást. 

Ez nevetséges. Nem tudom, mi folyik itt, hogy miért mindenki ugyanakkor küldi ki az autóit a pályára – elkerülhetetlen, hogy történjen valami. Ütközés lesz a vége” – mondta Russell. 

„Mindenki próbál előzni, védekezni, az elöl lévők lassan mennek, hogy megpróbálják elrontani a mögöttük lévők körét.”

„Nevetséges volt. Kicsit mérges vagyok, mert nekünk kellene kihasználnunk a többiek hülye hibáit, de középen ragadtunk. A Q2 határozottan elérhető lett volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS