Távozhat a Ferrari technikai igazgatója

Olasz sajtóértesülések szerint távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától az istálló technikai igazgatója, James Allison.


Olasz sajtóértesülések szerint távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától az istálló technikai igazgatója, James Allison.

Habár Maurizio Arrivabene néhány hete cáfolta mindezt, amikor először felütötték fejüket az erről szóló hírek, a La Gazzetta dello Sport információi szerint bizony komoly átszervezések zajlanak a színfalak mögött.

A lap tudósítása szerint az elmúlt időszakban igencsak nehézkessé vált a munka Allison számára, aki Nagy-Britannia és Olaszország között ingázott rendszeresen, ráadásul a versenyhétvégéken is gyakran megjelent.

Allison ráadásul az év elején tragikus hirtelenséggel elveszítette feleségét, így még több időt szeretne gyermekeivel tölteni.

Úgy tudni, Allison visszatérhet a Renault-hoz, a nagy kérdés pedig az, ki veszi át a helyét Maranellóban?

Az elmúlt napokban egyre csak erősödtek azok a hírek, melyek szerint Ross Brawn térhet vissza a Ferrarihoz, a La Gazzetta dello Sport szerint azonban a szakember nem szándékozik újra munkába állni.

A lap szerint sokkal valószínűbb, hogy egy belső helyettese lesz Allisonnak, mégpedig Simone Resta személyében – de az sem kizárt, hogy a Toro Rossónál tevékenykedő James Key érkezik Maranellóba.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!