Tsunoda is segédkezett az áradások után - F1VILÁG.HU

Tsunoda is segédkezett az áradások után

HIRDETÉS
Yuki Tsunoda, az AlphaTauri versenyzője is segédkezett az áradás utáni takarításban Faenzában – erről pedig fotók is felkerültek a közösségi oldalakra.
JEDDAH, SAUDI ARABIA - MARCH 16: Yuki Tsunoda of Japan and Scuderia AlphaTauri talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Saudi Arabia at Jeddah Corniche Circuit on March 16, 2023 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Peter Fox/Getty Images)

A hétvégi Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjat a térségben tapasztalt áradások miatt törölni kellett, az imolai versenypálya környékén elhelyezkedő települések közül pedig sokat konkrétan elöntött a víz.

Ilyen település volt Faenza is, ahol az AlphaTauri csapatának központja van, és ahol nem mellesleg Yuki Tsunoda is él tavaly óta. A közösségi oldalakra felkerült fotók alapján a japán pilóta csütörtökön már a környékbeli utcán takarításában is segédkezett több másik csapattaggal együtt.

Az AlphaTauri személyzetének több tagja a hét elején a gyárban volt kénytelen aludni, miután a települést elöntötte a víz, többen közülük a hírek szerint mindenüket elveszítették az áradások következtében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!