Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Van der Garde nem félti a helyét Kovalainentől

A Caterham Forma-1-es csapatának újonc versenyzője, Giedo van der Garde nem tart attól, hogy elveszíti ülését a kiscsapatnál.


A Caterham Forma-1-es csapatának újonc versenyzője, Giedo van der Garde nem tart attól, hogy elveszíti ülését a kiscsapatnál.

Az elmúlt hetekben sokszor pletykáltak arról, a maláj gárda korábbi versenyzője, Heikki Kovalainen ismét lehetőséget kaphat a Forma-1-ben, mégpedig a van der Garde helyén.

Ennek ellenére a holland versenyző nem aggódik, ő ugyanis nem gondolja úgy, hogy veszélyben forogna versenyzői ülése.

„Egy igazán jó szerződésünk van, a támogatóim remek munkát végeznek, és a csapat is elégedett a dolgok állásával” – mondta a 28 esztendős versenyző az AUTOSPORT-nak.

„Bizonyos területeken sokat fejlődtem. Természetesen tovább kell még dolgoznunk, egy újonc nincs könnyű helyzetben, de lépésről-lépésre haladunk.”

„Kicsit furcsa számomra ez a sok spekuláció, mivel egyszerűen nincs szó semmi ilyesmiről. Természetesen Heikki olykor beszél a csapattal, megpróbál segíteni azzal, hogy elmondja, véleménye szerint min tudnánk javítani.”

„De ez egy nehéz helyzet. Magán nem segít azzal, ha odajön hozzánk, a csapat versenyzőihez. Természetesen az egyetlen dolog, amit szeretne, hogy ismét versenyezzen, és ez teljesen normális.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS