Orosz Nagydíj

Vettel „kicsit szomorú”, hogy nincsenek rajtrácslányok

Fotó: F1VILÁG
Grid girl for Sebastian Vettel (GER) Ferrari. 24.07.2016. Formula 1 World Championship, Rd 11, Hungarian Grand Prix, Budapest, Hungary, Race Day. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Photo4 / XPB Images

Nem teljesen érti a Liberty Media 2018-as intézkedéseit a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.

A száguldó cirkusz főnökei úgy döntöttek, az idei évre száműzik a rajtrácslányokat a Forma-1-ből, illetve a versenyek kezdési idején is módosítottak: a futamok a szokásosnál bő 1 órával később, Magyarországon például 15 óra 10 perckor kezdődnek.

Sebastian Vettel azt mondja, nem teljesen érti a Liberty Media intézkedéseit, és kicsit szomorú a rajtrácslányok távozása miatt is.

„Azt hiszem, én egy kicsit tradicionálisabb vagyok, és szeretek megtartani bizonyos dolgokat” – mondta a német. „Sok dolog van, aminek nem vagyok a szakértője, és nem is kell megértenem.”

„De kicsit össze vagyok zavarodva amiatt, hogy miért is kezdődnek később a versenyek, és szomorú vagyok, hogy nincsenek már rajtrácslányok. De ettől eltekintve nem sok minden változott. A vezetés tekintetében nincs sok változás.”

Vettel azzal egyetért, hogy a rajongókat minél jobban ki kell szolgálni a Forma-1-ben.

„Szerintem ezt jó látni, és tavaly folyamatosan hallottuk, ahogy támogattak minket a pályán kívülről. Több mindent tudtak csinálni, sokkal élvezetesebb volt a rajongóknak, ami nagyszerű.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS