Költségplafon-ügy

Vettel: Van néhány okos megoldás az új autón

A Ferrari versenyzői is elmondták véleményüket a csapat idei versenygépéről, az SF1000-ről, amelyet kedd este mutattak be a nyilvánosságnak.

Látványos show keretén belül mutatta meg a nagyközönségnek a 2020-as versenyautóját a Scuderia Ferrari csapata kedden. A csapat vezetősége mellett a versenyzők is megszólaltak, így Sebastian Vettel is elmondhatta első benyomásait az új versenygépről

Vettel elmondta, néhány „okos megoldással” változtattak az autó külsején, és alig várja már, hogy beleülhessen és kipróbálja „élesben is”.

Hirdetés
 

„Ez egy hihetetlen eredmény, rengeteg munkaóra van benne” – nyilatkozta Vettel a Ferrari bemutatóján. 

„Nagyon tetszik, mi egy picit előbb láthattuk, így már összehasonlíthattuk a tavalyi autóval. Egyértelműen ki lehet szúrni a változásokat, különösen, ha megnézzük az autó hátulját, ami egy kicsit keskenyebb, mint tavaly” – folytatta a német.

„Nagyon sok munka áll mögötte, mert ez nem volt könnyű feladat. Találtunk néhány okos megoldást, hogy el tudjuk érni ezt az eredményt. Alig várom, hogy vezethessem, mert az sokkal izgalmasabb lesz, mint csak nézni. Már csak egy hetet kell várni, de szerintem fantasztikus. Egy kicsit pirosabb is, mint tavaly, szerintem nagyon jól néz ki.”  

A hírek szerint a Ferrari először február 18-án, egy filmforgatás alkalmával viszi pályára új versenyautóját Barcelonában. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel: Van néhány okos megoldás az új autón
Vettel második hazai versenyeként éli meg a Japán Nagydíjat
Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban
Schumacher a vízpermetet okolja az ütközésért

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!